Unity FAST Absolute Riser

 6,390

Доставка:

  • Готово у відділення пошти – Нова Пошта;
  • Готово за вказаною адресою кур’єром («до дверей»);
  • Готово самовивіз;
Артикул: Невідомо Категорія:

Опис

Unity FAST Absolute Riser  надійно піднімає оптику, встановлену прямо на рейку, зі стандартним нижнім кріпленням пікатінні на 1/3 до оптичної центральної лінії 2,26 дюйма. Unity FAST Absolute Riser забезпечує підвищену платформу M1913 Picatinny для прямого кріплення оптики, такої як EOTech® EXPS, Vortex® UH-1 та іншої оптики. Його можна поєднати з будь-яким кріпленням для кріплення магніфера FAST FTC (Flip-to-Center).

Він стандартно постачається з рейковим затискачем із двома поперечними болтами, але сумісний із важелем FAST QD (Quick Detach).

UNITY FAST — це серія рішень для оптичного кріплення, які забезпечують кінцевим користувачам швидше зображення прицілу, ніж кріплення стандартної висоти. Кріплення FAST розташовують більшість оптичних пристроїв на оптичній центральній лінії 2,26 дюйма від рейки, що забезпечує більш швидку візуальну обробку поля бою, забезпечуючи ергономічну правильну позу голови. Крім того, вони забезпечують швидше та легше визначення точок/сіток візиру під час носіння окулярів нічного бачення, захисних масок, підставок для пластин та іншого спорядження.